MijnDierenartspraktijkApp

MijnDierenartspraktijkApp is een app ontwikkeld vóór en dóór dierenartsen.
Het gebruik van de smartphone neemt in de huidige maatschappij een steeds prominentere plaats in. Dus ook bij de klanten van de dierenartspraktijken in Nederland.
In deze app zijn een aantal functionaliteiten opgenomen die u helpen bij het contact met uw klanten.

En... gemak dient de mens!

In deze app zijn een aantal funcionaliteiten opgenomen die u bij het contact met uw klanten kan helpen.



Praktijk informatie

Hier kunt u aangeven wat voor praktijk u heeft, wat u de klant te bieden heeft, wat uw openingstijden zijn en door een koppeling direct naar uw website komt uw klant op de juiste plek terecht voor verdere informatie



Contact

Uw gegevens als adres, telefoonnummer etc worden overzichtelijk weergegeven en klanten kunnen u snel en gemakkelijk bereiken.



Mijn dieren

Zo kunnen de gebruikers, uw klanten, in deze app alle relevante gegevens van hun huisdieren invoeren. Gegevens als naam, geboortedatum, geslacht, chipnummer, vaccinaties, wormkuren, vlooienbehandeling, gegevens betreffende verzekering etc. U kunt , als u dat wilt, voor deze klanten herinneringen invoeren voor vaccinaties , ontworming en controles.



Medicijnen bestellen

Uw klanten kunnen heel eenvoudig bij u medicijnen, voer of andere zaken voor hun huisdieren bestellen. U kunt er voor kiezen deze op de praktijk af te laten halen of aan huis te bezorgen.



Overige menu opties

Verder kunt u in deze app zaken vinden als koppelingen naar uw sociale media als facebook en twitter, een spaarkaart , afspraken maken, uw medewerkers voorstellen, nieuwspagina, een koppeling naar uw webshop etc.
Veel opties zijn in deze app naar uw eigen wensen in te stellen , te activeren of juist te verbergen als u hier niet of nog niet mee wilt gaan werken